Disclaimer

This is MY Viewer, i decide which feature i want to add and which to remove, i share this Viewer to show the world that user base size is not important, i do rate quality by effort, thought and love put into the project, not some rough estimated numbers. I consider feature requests only if i you can name proper valid reasons i can agree on. It is my unpaid time i'm putting into this project, i'm not here to cater to every Joe's desires.

Saturday, April 7, 2012

Preview Release 1.33

You will be able to find a Preview Release for 1.33 as im still not yet finished with it and planning some things , but i dont want to be quiet anymore , beeing quiet so long is strictly against my nature of rapid updates , so heres a quick Preview Release for 1.33 , expect lots of stuff to be changed in future!

for those not wanting the new layout , you can select the Darkness Default skin in Skin Selection which reverts everything back to mostly what it was before i started to rebuild everything , including preferences , tools floater , people , groups and other things

also note this release shouldnt need a vcomp100.dll anymore as OpenMP is out again , sorry for that extra work it might have caused.... and double sorry for those OpenMP prevented the usage of my Viewer :(

9 comments:

  1. Easily fixed, download for your particular platform:

    Windows 32-bit: http://download.microsoft.com/download/C/6/D/C6D0FD4E-9E53-4897-9B91-836EBA2AACD3/vcredist_x86.exe

    Windows x64: http://download.microsoft.com/download/A/8/0/A80747C3-41BD-45DF-B505-E9710D2744E0/vcredist_x64.exe

    It's brought on by a missing/corrupt Visual C link library. Installing the system Service Packs for those packages will restore/install proper links and allow it to operate.

    ReplyDelete
  2. yea , but not everyone knew that , OpenMP is out so it wont need that additional dll anymore

    ReplyDelete
  3. Still having the pink texture issues...funny thing is it even shows for other ppls in other viewers until i switch once to shape editing and back, then its gone in them, but not in your viewer T_T

    ReplyDelete
  4. -.- im still missing something then...

    ReplyDelete
  5. please make sure you updated to the very latest drivers, also try enabling/disabling Vertex Array Objects , i dont see ANY fix for it... and yet no one else reported that pink behavior anymore , so it might be just your drivers mocking around

    ReplyDelete
  6. I tried everything you recommended, including new and old driver installation and using Driver cleaners to get rid of remains. But looking at how this "pinkish" bug looks for others, i have to say its not quite like what MY bug looks like, and as i said, once it happens in your Viewer it appears for otheres in their viewer aswell, and in mine, for example Firestorm, until i switch to shape editing and back...

    Heres a Screenshot of my Issue: http://dl.dropbox.com/u/20341473/Snapshot_001.jpg

    ReplyDelete
  7. seems exactly like the bug i meant :/ , sorry i guess theres nothing i can do atm

    ReplyDelete
  8. I have the same problem...but can't fix it...

    My drivers is updated, i have a very good graphics card, and in others viewer i don't have this problem, only in yours...

    ReplyDelete
  9. I'm having the same problem.. if its a bug, i just wait then..

    ReplyDelete